Over Marcus

Marcus Polman is culinair journalist en bedenker/ auteur van de kookboekserie De Perfecte Kok.

In oktober 2006 verscheen deel-1: De Perfecte Kok- de enige 33 recepten die je als man ooit nodig hebt. Het boek (uitgegeven bij Mo’ Media ruim 25.000 verkochtte exemplaren) is een journalistieke zoektocht naar ultieme en simpele recepten. Hoe bak je de beste biefstuk? Maak je de lekkerste Club Sandwich? Of kook je de ideale pasta?

In oktober 2007 verscheen deel-2: Nog Beter Koken met de Perfecte Kok – tips, trucs en recepten van de echte profs. Voor dit boek liep De Perfecte Kok stage in bijzondere keukens om te werken aan de noodzakelijk perfectionering van zijn snijtechnieken. Hij kreeg les van topkoks zoals Sergio Herman, Jonnie Boer en Cees Helder. Een deel van deze recepten verscheen eerder in Esquire waarvoor Marcus maandelijks over eten & drinken schrijft.

Klik hier voor de boeken die Marcus geschreven heeft. Met o.a. deel 1 & 2 van  de Perfecte Kok.

 

 

Marcus is eigenaar van Nieuwe Haring Media & Publishing (www.nieuweharing.nl) en oprichter van http://www.culipersmap.nl, een nieuws-en beeldbank voor journalisten lifestyle&culinair.

2 responses to “Over Marcus

  1. Hey Marcus,
    Boek “Perfecte Steak” gekregen en net uitgelezen. Chapeau! Top boek. Ben zelf slager en verkoop vlees aan horeca. Ik dacht dat ik al veel wist over rundvlees, maar ben hier en daar toch echt wel wijzer geworden. Ga mijn vrienden zeker verwennen met de recepten.
    Groet Erik Mens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s